Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. Geen kwaliteit betekent immers geen succes. Onze kwaliteiten zitten in een aantal pijlers:

  • Gediplomeerd personeel met ruime kennis en ervaring binnen de opsporingsbranche; 
  • Onze contacten met diverse (overheids)instellingen in binnen- en buitenland; 
  • Onze efficiënte en betrokken manier van samenwerken waarbij korte lijnen, heldere en transparante communicatie en snel schakelen centraal staan; 
  • Onze deelneming aan de Vereniging voor Explosieven Opsporing (VEO). Hierdoor zijn wij als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de Nederlandse explosievenopsporing.
  • Onze certificatie voor zowel het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001: 2015 als het milieumanagementsysteem ISO14001: 2015. Voor ons een officiële erkenning, en voor u een prettige, geruststellende gedachte.

Veiligheid staat bij ons uiteraard ook hoog in het vaandel. Daarom werken we nauw samen met gecerificeerde opsporingsbedrijven met ieder hun specialisme en ervaring. Vanwege de risico’s die met een opsporingsonderzoek gepaard gaan, houden wij ons strikt aan de geldende wetgeving, onderzoeksvoorschriften en -eisen.

Xplosure is CS-VROO gecertificeerd. Dit certificaat toont aan dat wij werken volgens de eisen van het CS-VROO certificatieschema.

Kortom: Xplosure zorgt ervoor dat de projecten goed en veilig (kunnen) worden uitgevoerd.

Deskundig advies nodig

Xplosure heeft veel kennis en kunde binnen een hecht samenwerkingsverband. Daardoor kunnen wij projecten multidisciplinair aanvliegen.

Ik wil advies